REKONSTRUKCE

Rekonstrukce bytů a domů je jednou z našich služeb a realizujeme je ve vysoké kvalitě a s ohledem na dlouhou životnost a funkčnost. Kvalita práce našich řemeslníků, použitého stavebního materiálu a především spokojenost našich zákazníků jsou pro nás na prvním místě. Nabízíme Vám skutečně poctivou práci, jejíž výsledek budete moci užívat dlouhá léta, a přitom nízkou cenu, která odpovídá rozsahu a kvalitě provedených prací a použitého materiálu.

Zajistíme veškeré související služby, jako je příprava architektonických návrhů nebo projekčních služeb a vyřízení stavebního povolení. Hledáte pro Vaši rekonstrukci spolehlivou stavební firmu s dlouholetými zkušenostmi a precizně odvedenou prací? Očekáváte odevzdání rekonstrukce v dohodnutém termínu a v souladu s stanoveným rozpočtem? V tom případě jste na správném místě!

rekonstrukce

REKONSTRUKCE RODINNÉHO DOMU

Rekonstrukce rodinných domů jsou individuální záležitostí, a ať už jde o drobné interiérové úpravy nebo kompletní přestavbu objektu, vždy s vámi zadání projdeme, navrhneme způsob rekonstrukce a poradíme, jak k celému projektu přistoupit. Máme s rekonstrukcemi mnohaleté zkušenosti a dokážeme spolehlivě odhadnout, jak náročná rekonstrukce bude – časově i finančně. Pokud uvidíme způsob, jak na vámi zamýšlené rekonstrukci ušetřit nebo jak problém lépe konstrukčně vyřešit, probereme to s vámi.

REKONSTRUKCE BYTU

Pořizujete byt a přemýšlíte nad jeho renovací? Nebo váš stávající byt ztratil svůj lesk a rádi byste provedli modernizaci? Ať už řešíte detaily, jako je rozložení kuchyně, nebo uvažujete nad kompletní reorganizací bytu, můžete se na naši pomoc spolehnout. Máme dlouholeté zkušenosti s rekonstrukcí bytů všech druhů a velikostí.

REKONSTRUKCE KOUPELEN A BYTOVÝCH JADER

Bydlíte v bytě, kde se ještě nachází prefabrikované umakartové bytové jádro? Nastal nejvyšší čas ho vyměnit! Ze staré obnošené koupelny je možné během několika dní vytvořit krásnou moderní koupelnu. Rekonstrukci je pouze potřeba pořádně promyslet a získat stavební povolení. V závislosti na typu a umístění jádra lze jádro buď vyměnit za novou koupelnu, nebo celý prostor dokonce zvětšit – to když jádro ohraničuje nenosná příčka. Je nutné zaměřit a rozvrhnout úpravu rozvodů vody, kanalizace, elektroinstalace i vzduchotechniky. Proto většina lidí přenechává přestavbu odborníkům. Už samotné odstranění bytového jádra je náročné a pracné.